maandag 24 november 2008

De verjaardag van juf Constance





De juf was jarig. We vierden een feest het was heel leuk. We hebben hard voor der gezongen. Ze had heel veel spelletjes verzonnen. Wij hadden er ook een verzonnen het heeft geen naam maar het gaat zo:je hebt gelijke jongens en meisjes nodig bijvoorbeeld 3 meisjes en 3 jongens de meisjes of jongens zitten op de stoel en de jongens of meisjes staan achter de stoel met de hand achter de rug iemand heeft een lege stoel hij knipoogt naar een meisje zodat dat meisje bij de stoel voor hem komt te zitten maar als de jongen dat meisje op de rug tikt dan blijft zij daar zitten.
We moesten ook twee tallen maken en moesten elkaar met wc papier inwikkelen dat leek net als een mummie,we moesten elkaar mummificeren. We hadden nog een spel gespeeld
en dat was een soort "zwerver" spel, dan zat er op de grond midden in de kring een bord met een ontbijtkoek een vork en een mes op. Dan moest je met een dobbelsteen gooien als je een 6 had gegooid moest je snel een sjaal een muts en handschoenen aan doen en zo snel mogelijk met het vork en mes het stukje van het ontbijtkoek afsnijden maar ze gingen gewoon door met het gooien van de dobbelsteen. Als de volgende een 6 gooide en jij hebt nog geen ontbijtkoek gegeten heb je pech moet je alles uit doen en weg gaan dan is de volgende aan de beurt en moet alles weer snel doen. Ons juffrouw had ook cadeaus gekregen, bijvoorbeeld: bloemen , wasproducten.
En toen in de middag hadden we een hoofd van een zwarte piet geknutseld.
We hebben ook tussen door ook veel snoep gegeten.
En er was ook iemand anders jarig.
Het was verder een hele leuke dag.

Groetjes Lava

Geen opmerkingen: